Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mechanical Love

Mechanical Love

04/05/2014 | Flixfilm

Se Mechanical Love på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Documentary
Instruktør: Phie Ambo
Skuespillere: Hiroshi Ishiguro
Spilletid: 79 min
Land: Denmark
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Hiroshi Ishiguro har skabt verdens første androide, en vellignende kopi af sig selv. Men hvor går vores grænser og hvor meget er vi villige til at overlade til robotter?


Se Mechanical Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMechanical Love havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mechanical Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mechanical Love herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mechanical Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mechanical Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar