Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meda or The Not So Bright Side of Things

Meda or The Not So Bright Side of Things

03/03/2021 | Flixfilm

Meda or The Not So Bright Side of Things på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama
Instruktion: Emanuel Parvu
Skuespillere: Serban Pavlu, Adrian Titieni, Florin Zamfirescu
Spilletid: 82 min
Land: Romania
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En sørgende skovhugger kæmper for at bevare forældremyndigheden over sin adopterede datter, men økonomiske problemer får ham til at overveje en ulovlig plan.Se Meda or The Not So Bright Side of Things på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Meda or The Not So Bright Side of Things havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Meda or The Not So Bright Side of Things på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Meda or The Not So Bright Side of Things ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meda or The Not So Bright Side of Things stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Meda or The Not So Bright Side of Things, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Meda or The Not So Bright Side of Things er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar