Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Medal of Honor

Medal of Honor

09/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Medal of Honor på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Joe Martorano, Tyler Williams, Jake Abel
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Resumé: Denne dramatiserede dokumentarserie hylder de personer, hvis mod udløste en æresmedalje, og genfortæller deres inspirerende, sande historier.


Se Medal of Honor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Medal of Honor (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Medal of Honor (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Medal of Honor herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Medal of Honor er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Medal of Honor (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar