Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Medal of Honor

Medal of Honor

09/11/2018 | Flixfilm

Se Medal of Honor på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Joe Martorano, Tyler Williams, Josh Charles, David Petraeus
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: Denne dramatiserede dokumentarserie hylder de personer, hvis mod udløste en æresmedalje, og genfortæller deres inspirerende, sande historier.


Se Medal of Honor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMedal of Honor (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Medal of Honor (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Medal of Honor herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Medal of Honor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Medal of Honor (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar