Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Medical Police

Medical Police

10/01/2020 | Flixfilm

Se Medical Police på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Erinn Hayes, Rob Huebel, Tom Wright, Sarayu Blue
Spilletid: 242 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Owen Maestro og Lola Spratt forlader Childrens Hospital og slutter sig til en hemmelig del af CDC, hvor de skal undersøge og tilintetgøre en dødelig global virus.

Medical Police (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Medical Police på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Medical Police (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Medical Police (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Medical Police, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Medical Police er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Medical Police

  1. Susanne - kl. 20:39, 13-01-2020:

    Så plat, så man tror det er løgn 👎

  2. Navn - kl. 00:23, 14-01-2020:

    Så dårligt en serie ! 👎

    Skriv kommentar