Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Medicinen

Medicinen

15/12/2017 | Flixfilm

Se Medicinen på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Colin Nutley
Skuespillere: Helena Bergström, Peter Eggers, Ida Engvoll, Katarina Ewerlöf
Spilletid: 114 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: En journalist i pengenød bliver forladt af sin mand til fordel for en yngre kvinde og vælger at blive forsøgskanin for et lægemiddel. Det får uventede følger.


Se Medicinen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMedicinen havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Medicinen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Medicinen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Medicinen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Medicinen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Medicinen

  1. Annette - kl. 13:01, 23-01-2019:

    Superskøn og morsom film. Var virkelig godt underholdt 🙂

    Skriv kommentar