Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Medium

08/10/2019 | Flixfilm

Medium på Netflix

Produktionsår: 1985
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Jacek Koprowicz
Skuespillere: Wladyslaw Kowalski, Michal Bajor, Jerzy Zelnik
Spilletid: 98 min
Land: Poland, West Germany
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I 1930'ernes Polen leder en magtfuld clairvoyant en gruppe fremmede til et skæbnesvangert møde, hvor nogen overlever, og andre udslettes.

Medium havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Medium på YouTube.Se Medium på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Medium ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Medium stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Medium, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Medium er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Medium

  1. Shelley - kl. 19:44, 08-10-2019:

    Forkerte trailer!! ???

Skriv kommentar