Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Medium

08/10/2019 | Flixfilm

Se Medium på Netflix

Indspilningsår: 1985
Genre: Horror, Mystery
Instruktør: Jacek Koprowicz
Skuespillere: Wladyslaw Kowalski, Michal Bajor, Jerzy Zelnik, Jerzy Stuhr
Spilletid: 98 min
Land: Poland, West Germany
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: I 1930'ernes Polen leder en magtfuld clairvoyant en gruppe fremmede til et skæbnesvangert møde, hvor nogen overlever, og andre udslettes.


Se Medium på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMedium havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Medium ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Medium herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Medium er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Medium stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Medium

  1. Shelley - kl. 19:44, 08-10-2019:

    Forkerte trailer!! 🤭🤭🤭

    Skriv kommentar