Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meenakshi Sundareshwar

Meenakshi Sundareshwar

05/11/2021 | Flixfilm

Meenakshi Sundareshwar på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Vivek Soni
Skuespillere: Sanya Malhotra, Abhimanyu Dasani, Shivkumar Subramaniam
Spilletid: 140 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Et nygift par, der må bo langt væk fra hinanden på grund af en unik jobmulighed, håndterer problemerne – og komikken – der opstår på grund af deres langdistanceægteskab.

Meenakshi Sundareshwar havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Meenakshi Sundareshwar på YouTube.Se Meenakshi Sundareshwar på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Meenakshi Sundareshwar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meenakshi Sundareshwar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Meenakshi Sundareshwar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Meenakshi Sundareshwar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar