Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » MeesterSpion

MeesterSpion

16/05/2022 | Flixfilm

MeesterSpion på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktion: Pieter van Rijn
Skuespillere: Beau Schneider, Stijn van der Plas, Nienke de la Rive Box
Spilletid: 77 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 6.2

Handling: 10-årige Tim prøver at undgå bøllerne i den nye by, han er flyttet til, da han en dag kommer til at vække en nedfrossen spion fra 70'erne, som han hjælper med en opgave.Se MeesterSpion på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

MeesterSpion havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til MeesterSpion på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om MeesterSpion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at MeesterSpion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame MeesterSpion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til MeesterSpion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar