Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meet Bill

Meet Bill

15/10/2014 | Flixfilm

Se Meet Bill på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Bernie Goldmann, Melisa Wallack
Skuespillere: Aaron Eckhart, Jessica Alba, Elizabeth Banks, Logan Lerman
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: I denne skæve historie om at finde sig selv ser en problemtynget bankmand sit liv ændre sig, da han bliver overtalt til at være mentor for en flabet teenager.


Se Meet Bill på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMeet Bill havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Meet Bill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Meet Bill herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Meet Bill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meet Bill stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar