Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meet Dave

Meet Dave

29/11/2014 | Flixfilm

Meet Dave på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktion: Brian Robbins
Skuespillere: Eddie Murphy, Elizabeth Banks, Gabrielle Union
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Godt forklædt som et menneske lander et rumskib og dets besætning af minirumvæsner på Jorden, hvor de leder efter en måde til at redde deres egen planet.

Meet Dave havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Meet Dave på YouTube.Se Meet Dave på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Meet Dave ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meet Dave stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Meet Dave, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Meet Dave er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar