Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meet Dave

Meet Dave

29/11/2014 | Flixfilm

Se Meet Dave på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Adventure, Comedy, Family, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Brian Robbins
Skuespillere: Eddie Murphy, Elizabeth Banks, Gabrielle Union, Scott Caan
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: Godt forklædt som et menneske lander et rumskib og dets besætning af minirumvæsner på Jorden, hvor de leder efter en måde til at redde deres egen planet.


Se Meet Dave på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMeet Dave havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Meet Dave ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Meet Dave herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Meet Dave er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meet Dave stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar