Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meet Joe Black

Meet Joe Black

10/04/2020 | Flixfilm

Se Meet Joe Black på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Martin Brest
Skuespillere: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Claire Forlani, Jake Weber
Spilletid: 178 min
Land: USA
Sprog: English, Dutch
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Da manden med leen kommer efter en rigmand, kommer han med et forslag. Døden kan holde ferie blandt de levende, hvis rigmanden får lov at leve nogle dage længere.

Meet Joe Black havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Meet Joe Black på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Meet Joe Black ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meet Joe Black stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Meet Joe Black, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Meet Joe Black er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar