Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meet Joe Black

Meet Joe Black

01/03/2023 | Flixfilm

Meet Joe Black på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Drama, Fantasy, Romance
Instruktion: Martin Brest
Skuespillere: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Claire Forlani
Spilletid: 178 min
Land: United States
Sprog: English, Dutch
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Da manden med leen kommer efter en rigmand, kommer han med et forslag. Døden kan holde ferie blandt de levende, hvis rigmanden får lov at leve nogle dage længere.Se Meet Joe Black på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Meet Joe Black havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Meet Joe Black på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Meet Joe Black ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meet Joe Black stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Meet Joe Black, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Meet Joe Black er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar