Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meet Me in Venice

Meet Me in Venice

17/07/2022 | Flixfilm

Meet Me in Venice på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, Family, Music
Instruktion: Eddy Terstall
Skuespillere: Roberta Petzoldt, Meral Polat, Lidija Stevanovic
Spilletid: 93 min
Land: Netherlands
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Efter mange år væk fra hinanden begiver en ung kvinde og hendes far sig på en musikalsk rejse gennem Europa, der bringer dem tættere sammen.

Meet Me in Venice havde premiere på Netflix Danmark den 17. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Meet Me in Venice på YouTube.Se Meet Me in Venice på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Meet Me in Venice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meet Me in Venice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Meet Me in Venice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Meet Me in Venice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar