Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meet My Valentine

Meet My Valentine

31/08/2016 | Flixfilm

Meet My Valentine på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Brian Herzlinger
Skuespillere: Scott Wolf, Courtney Ford, Brady Smith
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da en mand finder ud af, at han er dødeligt syg, gør han alt for at sikre sin kone og deres barns fremtid. Han skal bl.a. finde sin efterfølger.

Meet My Valentine havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Meet My Valentine på YouTube.Se Meet My Valentine på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Meet My Valentine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meet My Valentine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Meet My Valentine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Meet My Valentine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar