Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meet the Adebanjos

Meet the Adebanjos

06/12/2019 | Flixfilm

Meet the Adebanjos på Netflix

Produktionsår: 2012–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Daniel Davids, Anthony Ofoegbu, Wale Ojo
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: I det sydlige London kolliderer traditioner og kultur, da en nigeriansk far forsøger at indpode sine gammeldags afrikanske værdier i sin moderne britiske familie.

Meet the Adebanjos (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Meet the Adebanjos på YouTube.Se Meet the Adebanjos på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Meet the Adebanjos (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meet the Adebanjos (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Meet the Adebanjos, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Meet the Adebanjos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar