Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meet the Adebanjos

Meet the Adebanjos

06/12/2019 | Flixfilm

Se Meet the Adebanjos på Netflix

Indspilningsår: 2012–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Daniel Davids
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: I det sydlige London kolliderer traditioner og kultur, da en nigeriansk far forsøger at indpode sine gammeldags afrikanske værdier i sin moderne britiske familie.


Se Meet the Adebanjos på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Meet the Adebanjos (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Meet the Adebanjos (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Meet the Adebanjos:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Meet the Adebanjos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meet the Adebanjos (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar