Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meet the Blacks

Meet the Blacks

13/08/2018 | Flixfilm

Se Meet the Blacks på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: Deon Taylor
Skuespillere: Mike Epps, Gary Owen, Zulay Henao, Bresha Webb
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: En sort familiefar fra Chicago kommer til penge og flytter sin familie til Beverly Hills lige inden byens årlige udrensning, hvor al kriminalitet er lovlig.


Se Meet the Blacks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMeet the Blacks havde premiere på Netflix Danmark den 13. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Meet the Blacks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Meet the Blacks herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Meet the Blacks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meet the Blacks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar