Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meet the Blacks

Meet the Blacks

13/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Meet the Blacks på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: Deon Taylor
Skuespillere: Mike Epps, Gary Owen, Zulay Henao, Bresha Webb
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Resumé: En sort familiefar fra Chicago kommer til penge og flytter sin familie til Beverly Hills lige inden byens årlige udrensning, hvor al kriminalitet er lovlig.


Se Meet the Blacks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Meet the Blacks havde premiere på Netflix Danmark den 13. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Meet the Blacks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Meet the Blacks herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Meet the Blacks er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meet the Blacks stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar