Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meet the Firm: Revenge in Rio

Meet the Firm: Revenge in Rio

01/01/2016 | Ingen kommentarer

Se Meet the Firm: Revenge in Rio på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: De to hooligans Mike og Eddie er på jagt efter de russiske narkogangstere, som dræbte deres bedste ven, og følger efter dem til VM i Brasilien.


Se Meet the Firm: Revenge in Rio på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Meet the Firm: Revenge in Rio havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Meet the Firm: Revenge in Rio ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Meet the Firm: Revenge in Rio herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Meet the Firm: Revenge in Rio er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meet the Firm: Revenge in Rio stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar