Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meet the Fockers

Meet the Fockers

01/06/2020 | Flixfilm

Se Meet the Fockers på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Jay Roach
Skuespillere: Robert De Niro, Ben Stiller, Dustin Hoffman, Barbra Streisand
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Hebrew
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Det varsler ilde for Greg Focker, da hans strenge agent-svigerfar vil møde Gregs forældre, der er yderst utraditionelle. Der er dømt familiesammenstød i højeste potens!

Meet the Fockers havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Meet the Fockers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Meet the Fockers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meet the Fockers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Meet the Fockers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Meet the Fockers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar