Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meet the Mormons

Meet the Mormons

27/05/2015 | Flixfilm

Se Meet the Mormons på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Blair Treu
Skuespillere: Jermaine Sullivan, Ken Niumatalolo, Carolina Muñoz Marin, Bishnu Adhikari
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Få indblik i seks meget forskellige medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste dages Hellige og deres liv med bøn og frelse.


Se Meet the Mormons på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Meet the Mormons havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Meet the Mormons ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Meet the Mormons:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Meet the Mormons er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meet the Mormons stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar