Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meet the Parents

Meet the Parents

01/06/2020 | Flixfilm

Meet the Parents på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Jay Roach
Skuespillere: Ben Stiller, Robert De Niro, Teri Polo
Spilletid: 108 min
Land: United States
Sprog: English, Thai, Spanish, Hebrew, French
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Greg Focker vil fri til sin kæreste, mens de er på weekend hos hendes forældre, men en række komiske uheld gør ham til en ren katastrofe.

Meet the Parents havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Meet the Parents på YouTube.Se Meet the Parents på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Meet the Parents ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meet the Parents stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Meet the Parents, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Meet the Parents er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar