Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meet the Parents

Meet the Parents

01/06/2020 | Flixfilm

Se Meet the Parents på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Jay Roach
Skuespillere: Robert De Niro, Ben Stiller, Teri Polo, Blythe Danner
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English, Thai, Spanish, Hebrew, French
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Greg Focker vil fri til sin kæreste, mens de er på weekend hos hendes forældre, men en række komiske uheld gør ham til en ren katastrofe.


Se Meet the Parents på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Meet the Parents havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Meet the Parents ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Meet the Parents:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Meet the Parents er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meet the Parents stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar