Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meet the Patels

Meet the Patels

12/01/2016 | Flixfilm

Se Meet the Patels på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Comedy, Romance
Instruktør: Geeta Patel, Ravi Patel
Skuespillere: Ravi Patel, Geeta Patel, Champa V. Patel, Vasant K. Patel
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English, Gujarati
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En indisk-amerikaner fylder snart 30 og får sin familie til at hjælpe sig med at finde den perfekte kone.


Se Meet the Patels på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMeet the Patels havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Meet the Patels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Meet the Patels herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Meet the Patels er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meet the Patels stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar