Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meet the Spartans

Meet the Spartans

01/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Meet the Spartans på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy
Instruktør: Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Skuespillere: Sean Maguire, Carmen Electra, Ken Davitian, Kevin Sorbo
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.8

Resumé: Det storslåede drama "300" er genstand for denne parodi, hvor man bl.a. kan opleve Kong Leonidas og hans spartanske krigere synge, mens de går i kamp med perserne.


Se Meet the Spartans på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Meet the Spartans havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Meet the Spartans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Meet the Spartans herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Meet the Spartans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meet the Spartans stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar