Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meet the Spartans

Meet the Spartans

01/12/2016 | Flixfilm

Se Meet the Spartans på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy
Instruktør: Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Skuespillere: Sean Maguire, Carmen Electra, Ken Davitian, Kevin Sorbo
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.8

Beskrivelse: Det storslåede drama "300" er genstand for denne parodi, hvor man bl.a. kan opleve Kong Leonidas og hans spartanske krigere synge, mens de går i kamp med perserne.


Se Meet the Spartans på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMeet the Spartans havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Meet the Spartans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Meet the Spartans herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Meet the Spartans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meet the Spartans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar