Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Megamind

01/04/2020 | Flixfilm

Se Megamind på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Animation, Action, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: Tom McGrath
Skuespillere: Will Ferrell, Brad Pitt, Tina Fey, Jonah Hill
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Da den snedige superskurk Megamind ved et uheld dræber sin onde ånd, får han sig en ny fjende, der prøver at ødelægge verden.


Se Megamind på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMegamind havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Megamind ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Megamind herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Megamind er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Megamind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar