Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Meltdown: Three Mile Island

Meltdown: Three Mile Island

04/05/2022 | Flixfilm

Meltdown: Three Mile Island på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rick Parks, Nicole Remsburg, Joyce Corradi
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Insidere fortæller om begivenhederne, kontroverserne og eftervirkningerne af ulykken på atomkraftværket Three Mile Island i Pennsylvania.Se Meltdown: Three Mile Island på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Meltdown: Three Mile Island (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Meltdown: Three Mile Island på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Meltdown: Three Mile Island (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meltdown: Three Mile Island (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Meltdown: Three Mile Island, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Meltdown: Three Mile Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar