Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Meltdown

03/03/2017 | Flixfilm

Se Meltdown på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Short
Instruktør: Paul Harrison
Skuespillere: N/A
Spilletid: 1 min
Land: UK
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Da en ordenshåndhæver ikke kan redde sin kone og en busfuld børn fra en terrorist, kvitter han sit job og bliver bodyguard for en selvoptaget actionfilmstjerne.


Se Meltdown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMeltdown havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Meltdown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Meltdown herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Meltdown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Meltdown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar