Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Memento

15/11/2020 | Flixfilm

Se Memento på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Mystery, Thriller
Instruktør: Christopher Nolan
Skuespillere: Guy Pearce, Carrie-Anne Moss, Joe Pantoliano, Mark Boone Junior
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Shelby har kun ét formål med sit liv: At finde den mand, der voldtog og myrdede hans kone. Selvom han lider af hukommelsestab, glemmer han aldrig én ting: hævnen!Se Memento på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Memento havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Memento ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Memento:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Memento er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Memento stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar