Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Memoirs of a Geisha

Memoirs of a Geisha

01/11/2022 | Flixfilm

Memoirs of a Geisha på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Rob Marshall
Skuespillere: Ziyi Zhang, Ken Watanabe, Michelle Yeoh
Spilletid: 145 min
Land: France, Japan, United States
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da den 9-årige Chiyo bliver solgt til et geishahus, bliver hun behandlet grusomt af ejerne og den overordnede geisha, der er misundelig på den smukke Chiyo.Se Memoirs of a Geisha på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Memoirs of a Geisha havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Memoirs of a Geisha på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Memoirs of a Geisha ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Memoirs of a Geisha stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Memoirs of a Geisha, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Memoirs of a Geisha er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar