Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes

Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes

18/08/2021 | Flixfilm

Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Biography, Crime
Instruktion: Michael Harte
Skuespillere: Douglas Bence, Bob Brenton, Mike Cattran
Spilletid: 84 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Seriemorderen Dennis Nilsen fortæller om sit liv og sine frygtelige forbrydelser på en række uhyggelige lydbånd, der blev optaget i hans fængselscelle.

Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes havde premiere på Netflix Danmark den 18. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes på YouTube.Se Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar