Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Memories of the Alhambra

Memories of the Alhambra

11/12/2018 | Flixfilm

Memories of the Alhambra på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mens chefen for et investeringsfirma leder efter den kryptiske skaber af et nyskabende AR-spil, møder han en kvinde, der bestyrer et vandrerhjem i Spanien.

Memories of the Alhambra (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Memories of the Alhambra på YouTube.Se Memories of the Alhambra på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Memories of the Alhambra (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Memories of the Alhambra (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Memories of the Alhambra, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Memories of the Alhambra er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Memories of the Alhambra

  1. Nye episoder - kl. 17:56, 17-12-2018:

    Hvornår kommer der nye episoder?

Skriv kommentar