Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Men at Work

Men at Work

27/01/2014 | Flixfilm

Se Men at Work på Netflix

Indspilningsår: 1990
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Emilio Estevez
Skuespillere: Charlie Sheen, Emilio Estevez, Leslie Hope, Keith David
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: To skraldemænd finder liget af et byrådsmedlem i en skraldespand, og de prøver desperat at holde liget skjult, undslippe de kriminelle og finde den rigtige morder.


Se Men at Work på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMen at Work havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Men at Work ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Men at Work herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Men at Work er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Men at Work stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar