Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Men in Black 3

Men in Black 3

02/06/2022 | Flixfilm

Men in Black 3 på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Barry Sonnenfeld
Skuespillere: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin
Spilletid: 106 min
Land: United States, United Arab Emirates
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da Jorden trues af et angreb af rumvæsner, rejser agent J tilbage i tiden for at slå sig sammen med en meget yngre agent K og ændre historiens gang.

Men in Black 3 havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Men in Black 3 på YouTube.Se Men in Black 3 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Men in Black 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Men in Black 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Men in Black 3, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Men in Black 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar