Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Men in Black 3

Men in Black 3

02/04/2017 | Flixfilm

Se Men in Black 3 på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Barry Sonnenfeld
Skuespillere: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Jemaine Clement
Spilletid: 106 min
Land: USA, United Arab Emirates
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Da Jorden trues af et angreb af rumvæsner, rejser agent J tilbage i tiden for at slå sig sammen med en meget yngre agent K og ændre historiens gang.Se Men in Black 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Men in Black 3 havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Men in Black 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Men in Black 3:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Men in Black 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Men in Black 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar