Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Men in Black II

Men in Black II

01/12/2019 | Flixfilm

Se Men in Black II på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Action, Adventure, Comedy, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: Barry Sonnenfeld
Skuespillere: Tommy Lee Jones, Will Smith, Rip Torn, Lara Flynn Boyle
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Rumvæsnerne er stadig iblandt os. Men før disse to hemmelige topagenter er sammen igen, er der ingen, der er sikre.Se Men in Black II på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Men in Black II havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Men in Black II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Men in Black II:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Men in Black II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Men in Black II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar