Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Men in Black II

Men in Black II

02/06/2022 | Flixfilm

Men in Black II på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Barry Sonnenfeld
Skuespillere: Tommy Lee Jones, Will Smith, Rip Torn
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Rumvæsnerne er stadig iblandt os. Men før disse to hemmelige topagenter er sammen igen, er der ingen, der er sikre.

Men in Black II havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Men in Black II på YouTube.Se Men in Black II på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Men in Black II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Men in Black II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Men in Black II, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Men in Black II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar