Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Men in Black: International

Men in Black: International

28/03/2021 | Flixfilm

Se Men in Black: International på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: F. Gary Gray
Skuespillere: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Kumail Nanjiani, Rebecca Ferguson
Spilletid: 114 min
Land: China, USA
Sprog: English, French, Chinese
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Da formskiftende rumvæsener truer Jorden, går en ny rekrut og en garvet MiB-agent i gang med en mission, som skal redde verden – og deres egen organisation.

Men in Black: International havde premiere på Netflix Danmark den 28. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Men in Black: International på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Men in Black: International ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Men in Black: International stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Men in Black: International, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Men in Black: International er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Men in Black: International

  1. Harbl - kl. 17:11, 03-04-2021:

    Den her film rammer helt ved siden af, så meget at jeg måtte stoppe den halvejs igennem at have set den.

    Skriv kommentar