Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Men in Black

Men in Black

02/06/2022 | Flixfilm

Men in Black på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Barry Sonnenfeld
Skuespillere: Tommy Lee Jones, Will Smith, Linda Fiorentino
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En cool gadebetjent sættes sammen med en erfaren agent fra regeringen for at overvåge rumvæsner, der bor på Jorden uden for offentlighedens søgelys.

Men in Black havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Men in Black på YouTube.Se Men in Black på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Men in Black ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Men in Black stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Men in Black, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Men in Black er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar