Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Men in Black

Men in Black

01/11/2017 | Flixfilm

Se Men in Black på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Action, Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Barry Sonnenfeld
Skuespillere: Tommy Lee Jones, Will Smith, Linda Fiorentino, Vincent D'Onofrio
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En cool gadebetjent sættes sammen med en erfaren agent fra regeringen for at overvåge rumvæsner, der bor på Jorden uden for offentlighedens søgelys.


Se Men in Black på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMen in Black havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Men in Black ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Men in Black herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Men in Black er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Men in Black stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar