Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Men of Honor

Men of Honor

03/11/2013 | Flixfilm

Se Men of Honor på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Biography, Drama
Instruktør: George Tillman Jr.
Skuespillere: Robert De Niro, Cuba Gooding Jr., Charlize Theron, Aunjanue Ellis
Spilletid: 129 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Stik imod alle odds sætter Carl Brashear sig for at blive den amerikanske flådes første sorte dykker i denne opløftende, sande historie.


Se Men of Honor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMen of Honor havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Men of Honor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Men of Honor herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Men of Honor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Men of Honor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar