Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Men on a Mission

Men on a Mission

29/11/2019 | 1 kommentar

Se Men on a Mission på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Mandlige celebrities, der leger gymnasieelever, tager hver uge imod de bedste udvekslingsstudenter og kæmper på humor og slapstick.


Se Men on a Mission på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Men on a Mission (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Men on a Mission (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Men on a Mission herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Men on a Mission er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Men on a Mission (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Men on a Mission

  1. Allan - kl. 22:43, 29-09-2019:

    Den synes jeg ikke jeg kan finde på Netflix

    Skriv kommentar