Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Men with Brooms

Men with Brooms

15/12/2015 | Flixfilm

Se Men with Brooms på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Comedy, Drama, Romance, Sport
Instruktør: Paul Gross
Skuespillere: James B. Douglas, Molly Parker, Paul Gross, Barbara Gordon
Spilletid: 102 min
Land: Canada
Sprog: English, American Sign Language, German
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Efter trænerens død prøver fire curlingspillere at opfylde hans sidste ønske ved at konkurrere om sportens største trofæ: Den gyldne kost.


Se Men with Brooms på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMen with Brooms havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Men with Brooms ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Men with Brooms herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Men with Brooms er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Men with Brooms stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar