Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Men with Brooms

Men with Brooms

15/12/2015 | Flixfilm

Men with Brooms på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Paul Gross
Skuespillere: Paul Gross, Leslie Nielsen, James B. Douglas
Spilletid: 102 min
Land: Canada
Sprog: English, American Sign , German
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Efter trænerens død prøver fire curlingspillere at opfylde hans sidste ønske ved at konkurrere om sportens største trofæ: Den gyldne kost.

Men with Brooms havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Men with Brooms på YouTube.Se Men with Brooms på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Men with Brooms ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Men with Brooms stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Men with Brooms, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Men with Brooms er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar