Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Menese

23/05/2022 | Flixfilm

Menese på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Remedios Malvárez
Skuespillere: Rocío Márquez, Laura Vital
Spilletid: 80 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Et fantastisk portræt af José Menese, en ukuelig flamencosanger, der udfordrede det frankistiske diktatur gennem sin revolutionerende musik.Se Menese på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Menese havde premiere på Netflix Danmark den 23. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Menese på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Menese ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Menese stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Menese, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Menese er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar