Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Menneskeædende Drew Barrymoore er snart tilbage på Netflix

Menneskeædende Drew Barrymoore er snart tilbage på Netflix

19/02/2019 | Flixfilm

santa clarita diet sæson 3 netflix dk serieNetflix-komedien ‘Santa Clarita Diet’ hvor Drew Barrymoore har en overdreven lyst til frisk menneskekød, er tilbage med tredje sæson den 29. marts.

Premieredatoen er blevet annonceret i en kort video, som kan ses nederst i artiklen.

Shielas (Drew Barrymoore) kannibalistiske tendenser forsøges holdt tilbage af hendes mand Joel (Timothy Olyphant), der pludselig får andet at tænke på end deres salgs-kvota som ejendomsmæglere.

Det er dog ikke helt nemt at have et velfungerende arbejde når Shiela er blevet smittet med en zombie-virus, der giver hende en umenneskelig lyst til kød og blod – fra netop mennesker.

Alt imens datteren Abby (Liv Hewson) og Joel forsøger at finde en kur, bliver Shielas lyst til at dræbe og æde mennesker kun større.

LÆS OGSÅ:   Dinoer skaber kaos i ny 'Jurassic World'-serie på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Santa Clarita Diet’ sæson 3 er på i alt 10 episoder og der kunne meget vel komme flere afsnit, da det amerikanske medie Deadline mener at vide, at serien er blandt de mest på populære komedieserier på Netflix.

I 2018 udkom sæson 2 og i den forbindelse lavede Flixfilm en anmeldelse af serien og kvitterede med 4 stjerner trods den morbide underholdning. Læs anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘Santa Clarita Diet’ – sæson 2.

Se ‘Santa Clarita Diet‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 kan ses fra den 29. marts.
Skriv kommentar