Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Menneskeædende Drew Barrymoore er snart tilbage på Netflix

Menneskeædende Drew Barrymoore er snart tilbage på Netflix

19/02/2019 | Flixfilm

santa clarita diet sæson 3 netflix dk serieNetflix-komedien ‘Santa Clarita Diet’ hvor Drew Barrymoore har en overdreven lyst til frisk menneskekød, er tilbage med tredje sæson den 29. marts.

Premieredatoen er blevet annonceret i en kort video, som kan ses nederst i artiklen.

Shielas (Drew Barrymoore) kannibalistiske tendenser forsøges holdt tilbage af hendes mand Joel (Timothy Olyphant), der pludselig får andet at tænke på end deres salgs-kvota som ejendomsmæglere.

Det er dog ikke helt nemt at have et velfungerende arbejde når Shiela er blevet smittet med en zombie-virus, der giver hende en umenneskelig lyst til kød og blod – fra netop mennesker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alt imens datteren Abby (Liv Hewson) og Joel forsøger at finde en kur, bliver Shielas lyst til at dræbe og æde mennesker kun større.

LÆS OGSÅ   'Knives Out 2' med Daniel Craig har fået premieredato

‘Santa Clarita Diet’ sæson 3 er på i alt 10 episoder og der kunne meget vel komme flere afsnit, da det amerikanske medie Deadline mener at vide, at serien er blandt de mest på populære komedieserier på Netflix.

I 2018 udkom sæson 2 og i den forbindelse lavede Flixfilm en anmeldelse af serien og kvitterede med 4 stjerner trods den morbide underholdning. Læs anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘Santa Clarita Diet’ – sæson 2.

Se ‘Santa Clarita Diet‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 kan ses fra den 29. marts.Skriv kommentar