Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mens Du Sov

Mens Du Sov

13/01/2014 | Ingen kommentarer

Se Mens Du Sov på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Sandra Bullock er ensom jernbanevagt og hemmeligt forelsket i en mand, hun kun har set på afstand. Men da hun kommer tæt på ham, ender hun i sit livs sværeste situation.


Se Mens Du Sov på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mens Du Sov havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mens Du Sov ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mens Du Sov herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mens Du Sov er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mens Du Sov stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar