Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mens Du Sov

Mens Du Sov

13/01/2014 | Flixfilm

Se Mens Du Sov på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Sandra Bullock er ensom jernbanevagt og hemmeligt forelsket i en mand, hun kun har set på afstand. Men da hun kommer tæt på ham, ender hun i sit livs sværeste situation.


Se Mens Du Sov på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMens Du Sov havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mens Du Sov ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mens Du Sov herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mens Du Sov er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mens Du Sov stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar