Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Menuhin, A Family Portrait

Menuhin, A Family Portrait

04/06/2022 | Flixfilm

Menuhin, A Family Portrait på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Instruktør Tony Palmer tager os med ind i violinvirtuosen Yehudi Menuhins verden og viser os, hvordan han har imponeret kritikere og publikum i sin lange karriere.

Menuhin, A Family Portrait havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Menuhin, A Family Portrait på YouTube.Se Menuhin, A Family Portrait på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Menuhin, A Family Portrait ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Menuhin, A Family Portrait stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Menuhin, A Family Portrait, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Menuhin, A Family Portrait er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar