Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mercenary

Mercenary

04/12/2016 | Flixfilm

Se Mercenary på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Sport
Instruktør: Sacha Wolff
Skuespillere: Toki Pilioko, Iliana Zabeth, Mikaele Tuugahala, Laurent Pakihivatau
Spilletid: 103 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Da den unge Soane trodser sin far og forlader Ny Kaledonien for at spille rugby i Frankrig, lærer han om livet, kærligheden og succes på den hårde måde.


Se Mercenary på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMercenary havde premiere på Netflix Danmark den 4. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mercenary ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mercenary herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mercenary er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mercenary stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar