Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mercury 13

Mercury 13

20/04/2018 | Flixfilm

Se Mercury 13 på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: David Sington, Heather Walsh
Skuespillere: Joyce Case, Bill Clinton, Hillary Clinton, Jerrie Cobb
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Efter omfattende prøver bliver en lille gruppe dygtige, kvindelige piloter i 1961 bedt om at træde til side, da kun mænd bliver udvalgt til rumprogrammet.


Se Mercury 13 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mercury 13 havde premiere på Netflix Danmark den 20. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mercury 13 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mercury 13:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mercury 13 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mercury 13 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar