Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mercury Rising

Mercury Rising

22/05/2020 | Flixfilm

Se Mercury Rising på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Harold Becker
Skuespillere: Bruce Willis, Alec Baldwin, Miko Hughes, Chi McBride
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En autistisk 9-årig dreng knækker de amerikanske myndigheders tophemmelige kode, da en ikke godkendt test bliver offentliggjort i et krydsordsmagasin.


Se Mercury Rising på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mercury Rising (Kodenavn: Mercury) havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mercury Rising (Kodenavn: Mercury) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mercury Rising:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mercury Rising (Kodenavn: Mercury) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mercury Rising stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar