Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mercury Rising

Mercury Rising

16/02/2021 | Flixfilm

Mercury Rising på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Harold Becker
Skuespillere: Bruce Willis, Miko Hughes, Alec Baldwin
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En autistisk 9-årig dreng knækker de amerikanske myndigheders tophemmelige kode, da en ikke godkendt test bliver offentliggjort i et krydsordsmagasin.Se Mercury Rising på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mercury Rising (Kodenavn: Mercury) havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mercury Rising på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mercury Rising (Kodenavn: Mercury) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mercury Rising stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mercury Rising, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mercury Rising (Kodenavn: Mercury) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar