Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mercy

22/11/2016 | Flixfilm

Se Mercy på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Peter Cornwell
Skuespillere: Frances O'Connor, Shirley Knight, Chandler Riggs, Joel Courtney
Spilletid: 79 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: To brødre kæmper mod deres halvsøskende, da en rejse hjem for at se til deres døende mor afslører gamle hemmeligheder og bliver en kamp for overlevelse.


Se Mercy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMercy havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mercy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mercy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mercy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mercy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar