Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Mere børneindhold på vej fra Netflix

Mere børneindhold på vej fra Netflix

05/10/2015 | Flixfilm

Dawn-of-the-Croods-netflix serieForleden kunne Netflix afsløre, at de har indgået et samarbejde med legetøjsfabrikanten LEGO om to nye animationsserier baseret på det populære legetøj; LEGO Bionicle og LEGO Friends. Nu kan Netflix så annoncere yderlige fem nye serier for børn, hvilket bringer det antallet af eksklusive børneserier fra Netflix op over 35.

Netflix udvider udvalget til de lidt ældre børn og teenagerne med DreamWorks Animation’s Dawn of the Croods, en forgænger til den populære film med verdens første, sjove familie, The Croods. Hertil kommer live showet Lost & Found Music Studios, hvor dagen både kan byde på hjertesorger eller det næste store hit. Er man til fart over feltet, vil den sjove stop-motion action-komedie Buddy Thunderstruck være lige i skabet. Glitter Force, som er inspireret af japansk animation, tilslutter sig rækken af titler på Netflix med stærke piger i hovedrollen. Og sidst men ikke mindst kan Netflix præsentere sin første originale animerede serie, der er produceret i Latinamerika, nemlig Las Leyendas (The Legends). Serien er baseret på den succesfulde børnefilmstrilogi fra det mexicanske animationsstudie, Anima Estudios.

Du kan læse mere om de nye serier før børn herunder;

Glitter Force – Premier 18. december 2015
Da det magiske kongerige Jubiland bliver invaderet af en ond kejser og hans eventyrlige skurke, samler den lille alf Candy fem unge piger til det power fulde team ’Glitter Force’, der beskytter jorden fra at blive kejserens næste mål. De fantastiske veninder forvandles fra almindelige skolepiger til seje piger med superkræfter. At forsvare jorden mod skurkene er ikke nogen let opgave, men Glitter Force beviser, at intet er stærkere end venskab og sammenhold. Serien fra Saban Brands kommer i 20 episoder, der alle eksklusivt får premiere på alle markeder (undtagen Asien) d. 18. december 2015.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dawn of the Croods – Premiere 24. december 2015
Eep, Grug, Thunk, Ugga, Sandy og Gran er tilbage – sjovere end nogensinde i denne helt nye familie komedieserie. Denne gang møder vores favoritfamilie nye venner, løber ind og sjove væsener og møder fænomener, verden aldrig har set, såsom skole, pyjamaspartys, hikke og valg. The Croods’ oplever det hele for første gang. Dawn of the Croods vil være eksklusivt tilgængelig på Netflix på alle markeder pånær Tyskland og Japan.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 36 – 2021)

Lost & Found Music Studios – Premiere i start 2016
Fra Temple Street Productions kommer nu Lost & Found Music Studios, hvor vi følger en gruppe talentfulde teenage-musikere, som alle kæmper for at finde deres egen autentiske lyd og deres plads i verden og finpudser deres evner i et prestigefyldt musikstudie. Hver episode viser, hvordan de unge artister kæmper med op- og nedture i musikbranchen, og hvordan de søger efter kærlighed, inspiration og forløsning. Lost & Found Music Studios får eksklusivt premiere på Netflix i 2016 på alle markeder undtagen Canada, UK og Irland. Alle 26 episoder á en halv times varighed bliver tilgængelige samtidig.

Buddy Thunderstruck – Premiere 2017
Fra American Greetings Entertainment med Stoopid Buddy Stoodios kommer nu Buddy Thunderstruck. En action-komedie, hvor vi følger racer-hunden Buddy og hans hvide fritte, som også hans er mekaniker. Det hele finder sted i Greasepit, hvor beboerne er besatte af racerløb, og hvor der altid er gode tider med masser af hjulspin og høj fart. Den 12 episoder lange sæson af Buddy Thunderstruck får eksklusivt premiere verden over på Netflix i 2017.

Las Leyendas – Premiere 2017
Las Leyendas (The Legends) er den første originale serie fra Netflix, der bliver produceret i Latinamerika. Den er baseret på den succesfulde børnefilmstrilogi fra det mexicanske animationsstudie, Ánima Estudios. Las Leyendas foregår 1800-tallet, hvor vi følger den tilbageholdende, men heroiske teenagedreng, Leo San Juan, som kan tale med spøgelser og monstre. En dag forsvinder Leos hjemby ind i en anden dimension, og det tvinger Leo til at slutte sig til en overnaturlig gruppe af udskud for at bekæmpe den interdimensionelle gruppe Quetzalcoatl, som vil erobre universet. I rent kapløb med tiden rejser Leo og hans fantastiske venner afsted på et magisk skib til berømte og mystiske steder for at kæmpe mod de onde kræfter, der truer alle. Den første sæson består af 13 episoder, der alle får global premiere på Netflix i 2017. Alle 13 afsnit kommer som altid på én gang.    Skriv kommentar