Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Mere comedy på Netflix

Mere comedy på Netflix

29/07/2015 | Flixfilm

netflix logoNetflix har offentliggjort premieredatoer for en lang række comedy-shows, som får premiere i løbet af sidste halv år af 2015. Læs mere om de forskellige shows og se premieredatoerne i artiklen.

Alle de nye stand-up shows er en kulmination af Netflix’ fokusering på genren de senere år som de mener fortjener større synlighed. Det er endvidere programmer som man ofte ikke kan se på andre streamingtjenester. Komikerne i de nye shows beskrives som værende nogle af de morsomste på nuværende tidspunkt og Netflix er sikre på at deres medlemmer vil more sig og skraldgrine.

Direktøren for Netflix, Reed Hasting udtalte endvidere i et interview med DR i 2013, at det indhold på streamingtjenesten som danskerne var mest vilde med var tv-serier og comedy.

Læs mere om de kommende shows her;

Artiklen fortsætter under annoncen

Demetri Martin: Live (At the Time) – Premiere 14. august 2015.
Live (At the Time) byder på en helt ny time med Demetri Martin hvor han levere sine bekendte one-liners og cementere sine evner som værende en af denne generations mest skarpe komikere.

Anjelah Johnson: Not Fancy – Premiere 2. oktober 2015.
Anjelah Johnson’s nyeste comedy special handler om en kvindes udvikling, leve på landevejen, slå sig ned og indgå ægteskab, samt hendes mexikanske famalie.

Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers – Premiere 16. oktober 2015.
Indspillet i det historiske Fillmore Theatre i San Francisco, levere Anthony Jeselnik i hans seneste comedy specialThoughts and Prayers en helt ny time fyldt med lattervækkende jokes.

LÆS OGSÅ   Netflix kaster et kritisk blik på FIFA og VM i Qatar

John Mulaney: The Comeback Kid – Premiere 13. november 2015.
I sin nyeste stand-up special og overfor et udsolgt publikum i Chicago Theater, fortæller John Mulaney om et job han engang havde, en ejendomsmægler han kender og den nat han mødte Bill Clinton.

Brent Morin – Premiere 1. december 2015.
Til trods for mange fejltagelser og eventyr, finder Brent Morin ud af at han blot ønsker at være forelsket, men han er slet ikke klar til at indgå i et forhold.

Mike Epps: After Dark – Premiere 18. december 2015.
Det er hans tid til at skinne… og Mike Epps spilder ingen tid ved at fremføre sin kompromisløse og pikante stil overfor et hylende publikum i det historiske Orpheum Theater i Los Angeles.

“Vi er glade for at kunne tilbyde disse meget forskellige talenter og deres unikke, mangesidede og sjove synspunkter eksklusivt til vores medlemmer over hele verden,” udtaler Lisa Nishimura, vice president for originale dokumentarfilm og komedier på Netflix.Skriv kommentar