Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Mere ‘Ragnarok’ på vej

Mere ‘Ragnarok’ på vej

05/03/2020 | Flixfilm

ragnarok sæson 2 netflix danmarkNetflix har netop annonceret, at den nordiske mytologi-serie ‘Ragnarok’ vender tilbage med sæson 2.

Streamingtjenesten offentliggjorde nyheden om fortsættelsen af den norske serie på Twitter.

“Dette var kun begyndelsen. Sæson 2 er på vej,” lyder det i opslaget fra Netflix, som kan ses nederst i artiklen.

Annoncering blev samtidig ledsaget af en række plakater med seriens skuespillere; David Stakston som Magne, Jonas Strand Gravli som Laurits, Herman Tømmeraas spm Fjor og Theresa Frostad Eggesbø som Saxa.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danske Adam Price (‘Borgen’, ‘Herrens Veje’) har skabt, skrevet og produceret ‘Ragnarok’ og overfor DR afslørede han tidligere på året, at han allerede var igang med at skrive manuskriptet til sæson 2;

“- Vi er i fuld gang med at skrive anden sæson. Netflix sætter ikke noget i gang, som de ikke potentielt kunne se flere sæsoner i. Vi skal være klar til at gå i optagelse lige om et øjeblik, hvis de pludselig siger, de gerne vil have sæson to. Men jeg ved endnu ikke, om det bliver til noget.”

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 23 – 2022)

Arbejdet var dermed ikke helt spildt, da Netflix som nævnt netop har givet grønt lys til en ny sæson.

‘Ragnarok’ følger beboerne i en lille norsk by, der oplever varme vintre og voldsomme regnskyl, og som ser ud til at være på vej mod et nyt ragnarok – medmindre nogen griber ind i tide.

Første sæson er blevet anmeldt af Michael Larsen fra Flixfilm, og han skrev følgende;

“Den store seriesatsning ‘Ragnarok’ er ubalanceret i sit prisværdige forsøg på at knytte socialrealisme og klimakrise sammen med den nordiske mytologi. Det er parring der aldrig rigtigt fungerer trods de spændende idéer og veloplagt skuespil.”

Læs hele den 3-stjernet anmeldelse her: Anmeldelse: ‘Ragnarok’ – sæson 1.

Se ‘Ragnarok‘ på Netflix Danmark.

Skriv kommentar