Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Mere ‘Star Trek: Discovery’ … i 2019

Mere ‘Star Trek: Discovery’ … i 2019

24/10/2017 | Flixfilm

Den amerikanske tv-station CBS, som er producenten bag ‘Star Trek: Discovery’, har netop annonceret at serien vender tilbage for en sæson 2.

Streamingtjenesten Netflix har købt de eksklusive rettigheder til at vise serien i alle lande udenfor USA og dermed kan vi også forvente os, at se sæson 2 her i Danmark.

Der går dog et stykke tid før man kan kaste sig over de nye episoder. Det amerikanske medie The Hollywood Reporter skriver, at man ikke forventer at ‘Star Trek: Discovery’ sæson 2 vil få premiere før 2019.

‘Star Trek: Discovery’ vises i Amerika på CBS egen streamingtjeneste hvor de har oplevet stor medlemsfremgang siden premieren, og derfor må fornyelsen tilskrives successen i hjemlandet og ikke så meget på Netflix.

“I løbet af blot 6 episoder har ‘Star Trek: Discovery’ givet os medlemsfremgang, medieomtale og stor global interesse,” udtaler Marc DeBevoise, President and Chief Operating Officer, CBS Interactive.

LÆS OGSÅ:   Det populære kortspil 'Exploding Kittens' kommer som Netflix-serie

Artiklen fortsætter under annoncen

Første sæson af ‘Star Trek: Discovery’ havde premiere på Netflix Danmark den 25. september 2017 og er opdelt i to dele. Sidste afsnit af første del kommer på Netflix den 13. november, mens anden del bliver vist i starten af 2018.

‘Star Trek: Discovery følger ikoniske Starfleets rejser for at opdage nye verdener og nye livsformer, mens den indeholder et nyt rumskib, nye figurer og nye missioner, samtidig med at den omfatter den samme ideologi og håb for fremtiden, der inspirerede en generation af drømmere og fans.

Se ‘Star Trek: Discovery‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar