Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Merlí. Sapere aude

Merlí. Sapere aude

09/09/2022 | Flixfilm

Merlí. Sapere aude på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Pol starter på universitetet i håb om at gennemføre filosofistudiet, men han bliver lokket og udfordret af nye venner og en intimiderende professor.

Merlí. Sapere aude (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Merlí. Sapere aude på YouTube.Se Merlí. Sapere aude på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Merlí. Sapere aude (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Merlí. Sapere aude (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Merlí. Sapere aude, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Merlí. Sapere aude er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar