Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Merlin

22/12/2014 | Flixfilm

Se Merlin på Netflix

Indspilningsår: 2008–2012
Genre: Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: John Hurt, Colin Morgan, Bradley James, Richard Wilson
Spilletid: 45 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: I denne familieorienterede fortolkning af fortællingen om King Arthur kommer Merlin til Camelot, hvor han skærper sin trolddomskunst med sin onkels hjælp.


Se Merlin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMerlin havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Merlin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Merlin herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Merlin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Merlin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Merlin

 1. Vinnie bagge - kl. 16:29, 28-07-2019:

  Jeg er vild med at se merlin
  Ville regtig gerne have flere afsnit af
  Merlin på Netflix
  Da jeg mangler noget af serien
  Som jeg kan huske fra tv
  da de sendte den i år 2002
  Mvh Vinnie

  Skriv kommentar