Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Merlin

22/12/2014 | Flixfilm

Merlin på Netflix

Produktionsår: 2008–2012
Genre: Adventure, Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: John Hurt, Colin Morgan, Bradley James
Spilletid: 45 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: I denne familieorienterede fortolkning af fortællingen om King Arthur kommer Merlin til Camelot, hvor han skærper sin trolddomskunst med sin onkels hjælp.

Merlin havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Merlin på YouTube.Se Merlin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Merlin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Merlin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Merlin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Merlin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
3 kommentarer til Merlin

 1. Vinnie bagge - kl. 16:29, 28-07-2019:

  Jeg er vild med at se merlin
  Ville regtig gerne have flere afsnit af
  Merlin på Netflix
  Da jeg mangler noget af serien
  Som jeg kan huske fra tv
  da de sendte den i år 2002
  Mvh Vinnie

 2. Emma - kl. 22:07, 28-10-2020:

  Det er verdens bedste serie jeg har set på Netflix det ville vare fantastisk hvis i lavede en sæson mere blev mega ked af det da jeg var færdig med serien virkelig god serie !!!!!! Den film har i virkelig varet god til at lave kæmpe ros her fra !!!!
  Mvh Emma

 3. Emma - kl. 22:10, 28-10-2020:

  Verdens bedste serie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mvh Emma

Skriv kommentar